Home>Job opportunities>Sabbatår? Struktureret studerende til administrative opgaver

Sabbatår? Struktureret studerende til administrative opgaver

Support Functions Fixed-term contract Denmark København

Jobbeskrivelse

HR og Office Supporter

Drømmer du om et spændende fuldtidsjob i dit sabbatår, og har du mod på en hektisk arbejdsdag med en stejl læringskurve? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Devoteam søger en struktureret, selvstændig og skarp student til at assistere vores HR & Facilities Manager. I denne stilling vil du primært skulle støtte op om en lang række administrative HR-opgaver. Derudover vil du skulle administrere forskelligartede både praktiske og administrative opgaver inde for området Office & Facilities.

Du hjælper i det daglige et team, bestående af selvstændige og fagligt stærke kolleger, som hver dag arbejder målrettet for at understøtte og udvikle vores konsulentforretning. Vi er dygtige hver for sig – men endnu bedre sammen, hvorfor det er vigtigt, at du er en holdspiller. Hverdagen i administrationen er præget af et højt tempo og variation, og et væsentligt drive for dig er derfor fornøjelsen ved at arbejde i et dynamisk miljø.

Du vil bl.a. arbejde med:

 • Booking og koordinering af introforløb for nye medarbejdere
 • Koordinering og booking af interviews med kandidater
 • Intern kommunikation i virksomheden
 • Planlægning og eksekvering af diverse arrangementer, som f.eks. Fredagsmorgenmad, familiejul, julefrokost, fredagsbar, interne kurser etc.
 • Drift og vedligehold af HR-relateret materiale
 • Daglig drift af huset, herunder kontaktperson vedr. bestilling af kontorartikler, blomster, vin, rengøring etc.

Vi forestiller os, at du holder et sabbatår for at få studierne lidt på afstand. Du ønsker at få et indblik i, hvad det betyder at være en del af en konsulentvirksomhed, hvor tingene ofte skal gå stærkt. Et hus fyldt med dygtige kollegaer, som dagligt har brug for din hjælp til stort og småt.

Om dig

Du er ikke bange for at udføre praktiske opgaver, og du har en udpræget ordenssans samt behov for at sætte ting i system. Du har flair for it samt et grundigt kendskab til hele MS Office-pakken. Du har evnen til at bevare overblikket i pressede situationer og kan selvstændigt prioritere opgaver af forskellig karakter.

For at kunne bestride stillingen er det væsentligt, at du:

 • Motiveres af kombinationen mellem praktiske opgaver og administrative driftsopgaver
 • Er flydende i dansk og engelsk
 • Kan arbejde selvstændigt, men også i teams
 • Trives i et arbejdsmiljø, hvor tingene går stærkt
 • Er initiativrig og energisk
 • Er serviceminded og imødekommende
 • Er udadvendt og præsentabel

Det forventes, at du er mødestabil, arbejder effektivt og tager ejerskab for kvaliteten i din opgaveløsning. Som person er du udadvendt, empatisk, serviceorienteret og har en høj stresstærskel. Du får et meget frit og selvstændigt job, og det er derfor vigtigt, at du udviser engagement og ansvarlighed.

Vi tilbyder

 • Selvstændigt ansvar for en bred vifte af opgaver
 • Stor frihed og masser af erfaring
 • Mulighed for at stifte bekendtskab med HR og administrative driftsopgaver i et travlt konsulenthus
 • Gode muligheder for personlig udvikling og et godt afsæt til dit videre studieliv

Hvornår skal du starte

Vi har brug for at du kan starte efter en velfortjent sommerferie. Stillingen er en fuldtidsstilling og arbejdstiden ligger primært i tidsrummet kl. 08.30 – 16.30. Ansættelsesperioden løber frem til sommeren 2020. Det er derfor vigtigt, at du er indstillet på at arbejde fuldtid i hele dit sabbatår.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores HR & Office Supporter. Ansættelsessamtalerne vil ske løbende så send din ansøgning hurtigst muligt.

Hvem er Devoteam?

Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation, digitale muligheder og data udvikler og effektiviserer vi forretning og it. Med nytænkning og nutidige teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer.

Vores 200 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 7.000 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris. 

Du kan læse mere om Devoteam på http://www.devoteam.dk/

Apply

#DigitalTransformakers of Support roles

#Ultra-Connected #IdeasProducer #KingOfManagement

Are you full of energy, unrivalled in your power of communication, with “geek” your mother tongue?

 

Does the thought of joining an international group with the spirit of an agile start-up to become steeped in innovation attract you? Are your buzzwords ultra-connected, innovation and agility? Gifted in Finance, HR and other backoffice functions? Do you dream of an internal career at Devoteam offices?

We offer you the possibility to learn a lot, to develop yourself and to grow in our organization. We have a place for you in our family!

 

Elias FransJunior Finance Assistant

Linkedin